Optredens

Bent u op zoek naar geschikte muzikale omlijsting voor een bruiloft, feest, bedrijfsfeest, een mis in de kerk of wat voor gelegenheid dan ook ? Ook dat vindt u op deze site. Marco Hoogerheide is een ervaren toetsenist en pianist die voor elke gelegenheid de juiste muziek kan spelen. 

Of het nou gaat om achtergrondmuziek op een receptie, de muzikale invulling van een huwelijksmis of een optreden met een band, Marco is van alle markten thuis ! Hij speelde in bands als He Muts, 7of9, Bogig, Aemen en The Usual Suspects, in diverse musicalorkesten (o.a. de MusicAllFactory, Stage Affairs, het Brabants Muziektheater, 2-Stage,  Djemm en De Notekrakers) en was begeleider van diverse koren. Marco heeft verder een ruime ervaring in het spelen van huwelijksmissen, samen met een zangeres of een koor en in het verzorgen van achtergrondmuziek bij recepties.

Momenteel is Marco de toetsenist van de Nederlands Dream Theater Tributeband Regressive Hypnosis en is hij vaste pianist van Zanggroep Korije uit Rijen en koor Andantino uit Biezenmortel. Daarnaast doet Marco regelmatig invalwerk voor andere bands en speelt hij regelmatig in musicalorkesten.

2014 JamSession © All rights reserved.